Curatare Hota Bucuresti-Sector 4

IGIENA SERV

Curatare Hota Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Curatare Hota Bucuresti-Sector 4: IGIENA SERV.

servicii curatare hote inox sector 4 bucuresti

IGIENA SERV SRL - 0219-876 / 0722-672-774- SERVICII DE CURATARE HOTE BUCURESTI

curatare hote restaurant bucurestiIgiena Serv SRL va ofera servicii de curatare hote profesionale din restaurante, cantine, fast-food-uri, precum si curatarea filtrelor si tubulatura hotei. Curatarea hotei se executa cu aparate profesionale cu presiune cu jet de apa folosind solutii speciale de indepartare a grasimilor si a altor depuneri. Toate substantele si materialele utilizate sunt avizate de Ministerul Sanatatii sunt ecologice si biodegradabile si nu au un efect toxic asupra organismului uman.

Curatarea regulata a hotei asigura performante bune si prelungirea duratei de viata a acesteia. Utilizarea regulata a detergentilor speciali pentru suprafetele din inox si a celor de dizolvare a grasimilor din bucatarie pot prelungi durata de viata a produsului.

curatare hote bucuresti

Operatiunea de curatare hote consta in masuri de mentenanta ce trebuie intreprinse asupra sistemelor de evacuare a gazelor arse si a vaporilor de grasimi in scopul evitarii producerii unor incendii de proportii in urma carora pot rezulta pierderi materiale, dar si umane.

Hotele profesionale de bucatarie din restaurant si fast-food-uri aduna reziduuri in zona din spatele filtrelor, reziduuri provenite din fum si din vapori de grasime iar aceste depuneri nu se observa din exterior. Necuratand depunerile de grasime din tubulatura hotei si ventilator apare riscul de incendiu.

Servicii

  • Inspectie si curatare hota
  • Curatare tubulatura hota
  • Curatare filtre hota
  • Curatare hote restaurant, fast-food, cantine etc.
  • Curatare hote profesionale
  • Curatare echipamente de bucatarie