Curatare Hota Moreni

Curatare Filtre Hota Moreni - IGIENA SERV

Curatare Hota Moreni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Curatare Hota Moreni: Curatare Filtre Hota Moreni - IGIENA SERV.

Curatare Filtre Hota Moreni - IGIENA SERV

0774.060.606


Despre noi

Echipa noastra este formata din profesionisti experimentati si dedicati, care pun accent pe calitate, fiabilitate si satisfactia clientilor. Ne angajam sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat sa puteti avea incredere ca asteptarile dvs. sunt atinse. Cu ani de experienta in spate si o echipa de specialisti calificati, Igiena Serv ofera servicii profesionale de curatare si intretinere a filtrelor pentru hotele de toate dimensiunile si clasele. 


Ne bazam pe echipamente moderne si tehnologie avansata pentru a oferi cele mai bune rezultate in curatarea filtrelor de hota. Utilizam produse de curatare profesionale si tehnici specializate pentru a elimina eficient grasimea, depunerile si alte reziduuri care se acumuleaza in filtrelor de hota.

Curatarea unei hote reprezinta un proces important pentru mentinerea eficientei si sigurantei acesteia.

Operatiunea de curatare hote consta in masuri de mentenanta ce trebuie intreprinse asupra sistemelor de evacuare a gazelor arse si a vaporilor de grasimi in scopul evitarii producerii unor incendii de proportii in urma carora pot rezulta pierderi materiale, dar si umane.


Hotele profesionale de bucatarie din restaurant si fast-food-uri aduna reziduuri in zona din spatele filtrelor, reziduuri provenite din fum si din vapori de grasime iar aceste depuneri nu se observa din exterior. Necuratand depunerile de grasime din tubulatura hotei si ventilator apare riscul de incendiu.


Servicii

Serviciul specializat de curatare si degresare a sistemului de evacuare fum si aer viciat din bucataria dvs. este compus din urmatoarele operatiuni:

  • Curățare profesională a filtrelor și componentelor hotei: oferim curățare profesională a filtrelor și a tuturor componentelor interioare și exterioare ale hotei, asigurând eliminarea eficientă a grăsimii, a prafului și a altor reziduuri.
  • Inspectare si diagnosticare: Inainte de curatare, se efectueaza o inspectare detaliata a hotei pentru a identifica eventualele probleme sau deteriorari si pentru a oferi recomandari pentru intretinerea si repararea acestora.
  • Curatare si dezinfectare completa: asiguram curatarea si dezinfectarea completa a tuturor partilor hotei, inclusiv a ventilatoarelor, a conductelor si a suprafetelor exterioare, folosind solutii de curatare profesionale si echipamente specializate.


Degresarea si curatarea hotelor se face de regula noaptea, iar operatiunea dureaza aproximativ 6-8 ore. Pentru a realiza aceasta operatiune trebuie sa avem acces la apa calda. Utilizam detergenti profesionali si echipamente dedicate acestor operatiuni. Lucram bine si curat. Daca portofoliul nostru ne recomanda, asteptam sa apelati la serviciile noastre.

  • Inspectie si curatare hota
  • Inspectii video pentru cosuri de fum si tubulaturi ventilatie
  • Curatare cosuri fum
  • Curatare hote profesionale
  • Curatare echipamente de bucatarie

Galerie foto