Curatare Hota Slobozia

Curatare Hote Profesionale Slobozia IGIENA SERV

Curatare Hota Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Curatare Hota Slobozia: Curatare Hote Profesionale Slobozia IGIENA SERV.

curatare-hote-bucuresti-ilfov

IGIENA SERV SRL - SERVICII DE CURATARE HOTE SLOBOZIA

Igiena Serv va ofera servicii de curatare hote profesionale din restaurante, cantine, fast-food-uri, precum si curatarea filtrelor si tubulatura hotei. Curatarea hotei se executa cu aparate profesionale cu presiune cu jet de apa folosind solutii speciale de indepartare a grasimilor si a altor depuneri. Toate substantele si materialele utilizate sunt avizate de Ministerul Sanatatii sunt ecologice si biodegradabile si nu au un efect toxic asupra organismului uman.

Curatarea regulata a hotei asigura performante bune si prelungirea duratei de viata a acesteia. Utilizarea regulata a detergentilor speciali pentru suprafetele din inox si a celor de dizolvare a grasimilor din bucatarie pot prelungi durata de viata a produsului.

curatare tubulatura hota sector 1

Operatiunea de curatare hote consta in masuri de mentenanta ce trebuie intreprinse asupra sistemelor de evacuare a gazelor arse si a vaporilor de grasimi in scopul evitarii producerii unor incendii de proportii in urma carora pot rezulta pierderi materiale, dar si umane.

Hotele profesionale de bucatarie din restaurant si fast-food-uri aduna reziduuri in zona din spatele filtrelor, reziduuri provenite din fum si din vapori de grasime iar aceste depuneri nu se observa din exterior. Necuratand depunerile de grasime din tubulatura hotei si ventilator apare riscul de incendiu.

Serviciul de curatare a cosurilor de fum este obligatoriu prin lege.
Extras din HG 357:
Art. 1. – Constituie contraventii la normele de prevenire si stingere a incendiilor urmatoarele fapte si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
2. cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei:
… i) neexecutarea verificarii, repararii si curatarii periodice, cel putin o data pe an, a cosurilor pentru evacuarea fumului, precum si nerealizarea elementelor de izolare termica a acestora;

SERVICII

Curatare hote restaurant, fast-food, cantine etc.

curatare hote restaurant fast food sector 1

Acest serviciu este util deoarece prevenim autoaprinderea grasimilor depuse pe hota si canalul de evacuare aferent. Curatam si motorul ventilatorului, eliminand riscul griparii acestuia. Prin curatarea hotei, canalului aferent si a ventilatorului evitati scurgerea grasimilor in timpul prepararii mancarurilor.

Serviciul specializat de curatare si degresare a sistemului de evacuare fum si aer viciat din bucataria dvs. este compus din urmatoarele operatiuni:

  • Curatare hota - Hota restaurantului aduna fum si vapori de grasime in zona din spatele filtrelor, lucru ce nu se observa din exterior, insa este generator de incendii si de scurgeri de grasimi in preparate, in cazul in care nu se intervine in mod profesionist
  • Curatare tubulatura hota - Daca nu este corect intretinuta si periodic curatata, tubulatura se poate transforma intr-o amenintare reala de incendiu, deoarece aceasta zona se umple cu grasimea venita din hota, devenind astfel foarte inflamabila.
  • Curatare ventilator hota - Ventilatorul este sufletul hotei restaurantului, piesa de care trebuie sa aveti grija in mod deosebit. Grasimea se acumuleaza pe palele ventilatorului si incetineste fluxul de aer, reducand astfel capacitatea de degajare a fumului si a aerului viciat din bucatarie, marind riscul de gripare a acestuia. Suntem convinsi ca este mai ieftin sa-l curatati decat sa-l schimbati. 

Din experienta, recomandam sa se faca degresarea hotei, curatarea filtrelor, curatarea palelor motorului si a canalului de evacuare aferent, la un interval de 4-6 luni.

Degresarea si curatarea hotelor se face de regula noaptea, iar operatiunea dureaza aproximativ 6-8 ore. Pentru a realiza aceasta operatiune trebuie sa avem acces la apa calda. Utilizam detergenti profesionali si echipamente dedicate acestor operatiuni. Lucram bine si curat. Daca portofoliul nostru ne recomanda, asteptam sa apelati la serviciile noastre.

  • Inspectie si curatare hota
  • Inspectii video pentru cosuri de fum si tubulaturi ventilatie
  • Curatare cosuri fum
  • Curatare hote profesionale
  • Curatare echipamente de bucatarie

Galerie foto